Vandaag gaan we de Spaanse tour op. We kiezen voor een combinatie van 2 tapas om als voorgerechtje te presenteren: gamba’s met look en patatas bravas. We kiezen hiervoor een van de mooiste garnalen uit ons assortiment: de black tiger body peeled. Deze garnaal ziet er heel mooi uit. Kop en staart zijn er nog aan, maar het darmkanaal is verwijderd en middelste stuk is gepeld. Extra makkelijk.
Voorgerecht | 4 personen | Voorbereiding: 10 min | Bereiding: 10 min
INGREDIËNTEN :
- 12 tijgergambas deluxe
- 500 Gram vastkokende aardappelen
- 4 teentjes look
- olijfolie
- 2 tl gerookt paprikapoeder
- looksaus
BEREIDING:
-
Schil de aardappelen en snij ze in blokjes. Leg ze op een bakplaat. Besprenkel met olijfolie en gerookt paprikapoeder. Leg er 2 tenen look bij. Bak 25 minuten op 200 Graden in de oven.
-
Pers de knoflook en meng met de garnalen en wat olijfolie. Bak de garnalen in een hete pan met olijfolie.
-
Serveer met de aardappelen en wat looksaus.
Smakelijk !