Een snel en makkelijk receptje dat iedereen kan bekoren.
Hoofdgerecht | 4 personen | Voorbereiding: 30 minuten | Bereiding: 15 minuten

INGREDIËNTEN
- 16 sint-jacobsvruchten
- 4 tostada’s (harde tortillas)
- Cheddar, geraspt
- Voor de guacamole:
1 ui
1 teentje look
1 groene chili peper
Sap van 1 limoen
3 avocado’s
Zout
Koriander - Voor de salsa:
3 tomaten
1 ui
1 teentje look
1 rode chili peper
Koriander
Sap van 1 limoen
BEREIDING
Laat de sint-jacobsvruchten ontdooien. Dep ze goed droog voor je ze bakt.
Guacamole: Maak deze niet te lang op voorhand. Snipper de ui, de chili peper en het teentje look fijn en doe in een vijzel. Voeg het sap van 1 limoen toe. Hak de koriander fijn, pel de avocado’s en doe alles mee in de vijzel. Plet alles en breng op smaak met zout.
Salsa: ontpit de tomaten en snij ze in blokjes. Snipper de ui, het teentje look en de chili peper. Hak de koriander fijn en doe alles bij elkaar, meng en voeg het sap van 1 limoen toe.
Bak de coquilles in wat olie.
Beleg een tostada met guacamole en lepel er de sint-jacobsvruchten op. Werk af met salsa en cheddar. Smakelijk !