Uw winkelmandje
Blog

VALENTIJN HAPJE: Sint-Jacobsvruchten met bloedappelsiensaus

Bloedappelsienen zijn verschrikkelijk lekker. Helaas kan je ze heel beperkt krijgen bij ons. In februari en maart proberen we er daarom van te profiteren. Je kan ze gebruiken voor cocktails, maar uiteraard ook in de keuken. Het zurige past perfect bij de romige, zachte sint-jakobsvruchten en laat hun smaak nog beter uitkomen.

Hapje | 2 personen | Voorbereiding: 30 minuten | Bereiding: 10 minuten

Gambas at home online bestellen Sint jacobsvruchten in bloedappelsiensaus 

INGREDIËNTEN

  • 8 Sint-Jacobsvruchtjes
  • 5 bloedappelsienen
  • 50 ml witte wijn
  • 2 schijfjes gember
  • Zout
  • Witte peper
  • 200g koude boter in blokjes

BEREIDING

Laat het sap van de bloedappelsienen, de witte wijn en de gember in een klein pannetje inkoken tot het stroperig is. Haal de pan van het vuur en voeg onder constant roeren de boter toe. Werk af met peper en zout.

Bak de coquilles in wat olie en serveer met de saus.

Smakelijk !


0 reacties


Laat een reactie achter

Let op, reacties moeten goedgekeurd worden voor ze online komen

Ouder artikel Recenter artikel