Uw winkelmandje
Blog

Vispannetje met mosselen, tongrolletjes en surimi garnalen

In een vispannetje kan je letterlijk al je vis en zeevruchten kwijt. Wij combineerden mosseltjes, tongrolletjes en surimi garnalen om een beetje kleur en textuur te krijgen. Maar de mogelijkheden zijn onbeperkt. Wat buiten kijf staat is dat het gerecht nòg lekkerder wordt met puree.

Hoofdgerecht | 4 personen | Voorbereiding: 30 minuten | Bereiding: 45 minuten  

gambasathome online bestellen recept vispannetje met mosselen, tongrolletjes en surimigarnalen

INGREDIËNTEN :

BEREIDING :

  1. Stoof ui, look, selder en prei aan in wat olie. Voeg de witte wijn en de visfond toe. Pocheer hierin de tongrolletjes.
  2. Haal de groentjes en de tongrolletjes uit de bouillon en doe ze al in een schaal.
  3. Zeef de bouillon.
  4. Verhit een pan met 50 gram boter. Voeg als ze gesmolten is 60 gram bloem toe. Roer goed en laat zacht even bakken. Voeg dan je bouillon toe en laat indikken. Werk af met de room.
  5. Voeg de mosselen en surimigarnelen bij de groenten en vis in de schaal en overgiet met de ingedikte saus.
  6. Zet 35 minuten in een voorverwarmde oven van 220 C°.
  7. Serveer eventueel met wat brood of nog beter.. met lekker smeuïige puree.

Smakelijk!


0 reacties


Laat een reactie achter

Let op, reacties moeten goedgekeurd worden voor ze online komen

Ouder artikel Recenter artikel