Uw winkelmandje
Blog

Zeebaars met champignons

Hebt u een sjieker feestje deze zomer, probeer dan deze zeebaars met champignons als voorgerecht. Heel eenvoudig qua smaken, maar oh zo puur en lekker. De zeebaars is een hele fijne vis die je met heel veel andere ingrediënten kan combineren.

Voorgerecht | 4 personen | Voorbereiding: 15 minuten |  Bereiding: 20 minuten  

gambasathome online bestellen recept zeebaars met champignons

INGREDIËNTEN :

  • 4 zeebaarsfilets
  • 300 gram gemengde paddestoelen
  • Peterselie, gehakt
  • 1 sjalot, gesnipperd
  • 1 teentje look, gesnipperd

BEREIDING :

  1. Bak de look en sjalot in boter.
  2. Voeg de champignons toe en bak ze goudbruin.
  3. Bak de zeebaars in boter.
  4. Werk de champignons af met peterselie en serveer met de zeebaars.
  5. Met wat puree-aardappelen erbij maak je er zo een hoofdgerecht van.

Smakelijk!


0 reacties


Laat een reactie achter

Let op, reacties moeten goedgekeurd worden voor ze online komen

Ouder artikel Recenter artikel