Heel wat van onze producten zijn uitermate geschikt als lunch. Op deze manier heb je trouwens zelf ook de ultieme controle over wat er tussen je boterham of broodje gaat.
👍 Zo vermijd je de tonnen mayonaise van slaatjes die je in de winkel koopt en kan je kiezen voor bijvoorbeeld magere yoghurt.
👍 Zo ga je voor meer variatie. Ook de brooddoos van je kinderen kan op deze manier gepimpt worden.
Want zelfgemaakt smaakt altijd beter !
Lunch | 4 personen | Voorbereiding: 15 minuten | Bereiding: 10
Â
INGREDIËNTEN
- 300 gram gekookte rivierkreeften
- 4 eetlepels magere mayonaise
- 1 eetlepel ketchup
- 1 eetlepel magere yoghurt
- Een scheutje worcestersaus
- Een bosje fijngehakte dille
- 1 echalote, fijngehakt
- 2 hardgekookte eieren
- Scheutje whiskey (optioneel)
BEREIDING
- Meng de magere mayonaise, ketchup, magere Griekse yoghurt, gehakte rivierkreeftjes, een scheutje worcestersaus, fijngehakte dille, 1 sjallot en 2 hardgekookte eitjes.
- Voor de volwassenen kan er ook nog een scheutje whisky onder de saus.
- Serveer op een dikke snee zuurdesembrood of een sneetje pumpernikkel
Smakelijk !