Meestal vinden we zoetwater scampi in de winkel. Ideaal voor een pasta of een slaatje. Maar we hebben vanaf nu ook zoetwater gamba’s in ons assortiment. Heel fijn van smaak, zijn ze ideaal om te marineren en te grillen op de bbq, waarbij je zeker niet te voorzichtig hoeft te zijn met de hoeveelheid look. Ideaal als start van je zomeravondfeest!
Hapje/Voorgerecht | 4 personen | Voorbereiding: 15 minuten | Bereiding: 10 minuten
INGREDIËNTEN
- 12 zoetwatergambas
- 2 teentjes look
- 1 bosje koriander
- 1 theelepel Currypoeder
- Olijfolie
- 4 eetlepels gembersiroop
- 1 eetlepel azijn
BEREIDING
- Marineer de garnalen in look, olijfolie, currypoeder, gembersiroop en azijn. Laat 10 minuutjes trekken.
- Gril de garnalen dan op bbq of grillpan.
- Werk af met wat koriander en serveer!