Uw winkelmandje
Blog

Zoetwatergarnalen met pindasaus - BBQ

De eerste keer dat ik in Spanje een broodje met calamar romana op de kaart zag staan in een restaurant, was ik even van mijn melk. Waarom zou je gefrituurde inktvis tussen een broodje steken? Maar, eerlijk gezegd, het werkt. Vergeet dan natuurlijk geen lekker sausje dat jezelf gemaakt hebt. Om in de sfeer te blijven, kiezen we voor chorizomayonaise.

BBQ Voorgerecht | 4 personen | Voorbereiding: 10 minuten | Bereiding: 15 minuten  

gambasathome online bestellen recept idee zoetwatergarnalen met pindasaus

INGREDIËNTEN

  • 12 zoetwatergarnalen (kan natuurlijk ook met een kleinere maat)
  • Koriander
  • Gebakken uitjes
  • 1 sjalot, fijngesnipperd
  • 1 rode peper, fijngesnipperd
  • 1 stengel citroengras, fijngesnipperd
  • 8 el pindakaas
  • 250 ml kokosmelk
  • 1 el basterdsuiker
  • 1 kl plantaardige olie

BEREIDING

  1. Stoof de sjalot, rode peper en citroengras in wat olie. Voeg pindakaas, kokosmelk en suiker toe en laat even indikken.
  2. Bak de garnalen.
  3. Serveer de garnalen met de pindasaus en werk af met wat koriander en gebakken uitjes.

Smakelijk !


0 reacties


Laat een reactie achter

Let op, reacties moeten goedgekeurd worden voor ze online komen

Ouder artikel Recenter artikel