Uw winkelmandje
Blog

ZALMPORTIE MET WITLOOFSTOEMP EN MOSTERDSAUS

Een variatie op witloof met ham en kaassaus.

Hoofdgerecht | 4 personen | Voorbereiding: 20 minuten | Bereiding: 30 minuten 

Gambasathome online bestellen zalmportie met witloofstoemp en mosterdsaus

INGREDIËNTEN

  • 4 zalmfilets met vel
  • 1 kg aardappelen
  • 4 stronkjes witloof
  • 1 ui
  • 200 ml witte wijn
  • 200 ml visfumet
  • 200 ml room
  • 1 eetlepel mosterd 

BEREIDING

Snipper de ui en stoof aan in olie. Voeg witte wijn en visfumet toe en laat bijna volledig verdampen. Voeg de room toe en laat rustig indikken. Voeg 1 eetlepel grove mosterd toe. 

Kook de aardappelen en maak er puree van. Snij het witloof in stukjes en bak het in wat vetstof. Laat een beetje karamelliseren. Meng met de aardappelen. Bak de vis op de velkant. Serveer alles samen en werk af met een takje groen!

Smakelijk !


0 reacties


Laat een reactie achter

Let op, reacties moeten goedgekeurd worden voor ze online komen

Ouder artikel Recenter artikel