Als je niet weet waarheen te gaan op vakantie, kan je je altijd laten leiden door lekker eten. Maak deze lekkere Provençaalse saus met een stukje zonnevis en je waant je reeds in je vakantiehuis in het Zuiden van Frankrijk… dromen van zomerse avonden en glaasjes frisse rosé!
Hoofdgerecht | 4 personen | Voorbereiding: 20 minuten | Bereiding: 30 minuten
INGREDIËNTEN
- 4 zonnevisfilets met vel 150/200 g/stuk
- 1 ui
- 1 teentje look
- 1 rode paprika
- 1 courgette
- 1 aubergine
- 2 dl bouillon
- 2 dl Passata
- oregano
- tijm
- basilicum
- rijst
BEREIDING
- Stoof de gesnipperde ui en look in wat olijfolie. Voeg reepjes paprika, courgette en aubergine toe.
- Voeg wat tijm en oregano toe.
- Bevochtig met wat bouillon en voeg passata toe. Laat even inkoken.
- Bak de vis en serveer met de provençaalse saus en gekookte rijst.
- Werk af met wat basilicum.